Algemeen

Deze website is een uitgave van Clasico Media, gevestigd en kantoorhoudende te Groningen. De redactie van premiervoetbal.nl biedt in helder, concreet Nederlands altijd en overal onafhankelijke en betrouwbare verslaggeving op het gebied van de Premier League en de daaraan deelnemende clubs.

Wij schrijven in onze artikelen uitspraken toe aan bronnen, zoveel mogelijk met naam genoemd. Algemeen bekende feiten hoeven niet te worden toegeschreven aan een bron; bij feiten en cijfers die worden betwist, is bronvermelding nodig. Wij vermelden in het bijschrift bij foto’s en infographics de bron (fotograaf, persbureau of agentschap, een ander medium) correct en volledig. De website brengt geen geruchten als feiten. Geruchten kunnen nieuwswaarde hebben, maar dienen als zodanig te worden benoemd.

Clasico Media streeft naar juiste informatievoorziening via de website, maar kan niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Alle auteursrechten en databankrechten ten aanzien van de inhoud van premiervoetbal.nl worden uitdrukkelijk voorbehouden.