Blind twijfelt over toekomst bij Manchester United

Facebooktwittergoogle_plusmail

Daley Blind weet niet of hij in het nieuwe seizoen nog voor Manchester United uitkomt. De verdediger kwam de voorbije maanden op Old Trafford nauwelijks aan spelen toe.

De 28-jarige Blind begon het seizoen nog als basiskracht. Trainer José Mourinho liet de Oranje-international opdraven in de Premier League en Champions League. “Maar na een blessure ben ik er in de tweede helft van het seizoen niet echt meer bijgekomen”, zegt Blind tegen het ANP. “Dat was een moeilijke tijd voor me.”

Veel concurrentie

Blind wil de vakantie gebruiken om na te denken over zijn voetbaltoekomst. “United is ook een mooie grote club. Natuurlijk is daar veel concurrentie. Ik sta daar nog een jaar onder contract. Ik zal zeker geen paniektransfer maken. Want het is niet gezegd dat je bij een nieuwe club wel gaat spelen.”

“Het is even afwachten, maar het lijkt me logisch dat ik niet tevreden was over de tweede helft van het seizoen”, aldus de ex-Ajacied. “Dus eerst maar eens op vakantie en dan alle mogelijkheden naast elkaar leggen.”

Fotocredit: kivnl / Shutterstock.com

Gerelateerde berichten