Operatie dreigt voor Manchester United-verdediger Bailly

Facebooktwittergoogle_plusmail

Manchester United lijkt het nog geruime tijd zonder Eric Bailly te moeten stellen. De verdediger heeft naar verwachting een operatie nodig om van zijn enkelblessure af te komen.

De 23-jarige Bailly liep de kwetsuur op tijdens interlandverplichtingen. Inmiddels speelde de Ivoriaan al ruim een maand niet meer voor United. Zijn laatste optreden was op 5 november in de verloren Premier League-wedstrijd tegen Chelsea op Stamford Bridge (1-0).

Serieus

“Ik wil niet pessimistisch zijn, maar het is een serieuze blessure”, zegt manager José Mourinho over Bailly. “We proberen het aan te pakken met een conservatieve behandeling. Als dat echter niets uithaalt, is een operatie misschien nodig. Maar laten we nog wat meer geduld hebben.” Bailly was de eerste aankoop van Mourinho op Old Trafford. De international kwam in de zomer van 2016 over van het Spaanse Villarreal.

United won woensdagavond in de Premier League met 1-0 van AFC Bournemouth. Mourinho deed in het centrum van de defensie een beroep op Chris Smalling en Phil Jones. “Ik ben blij met de punten, want het was een moeilijke wedstrijd”, aldus Mourinho.

Fotocredit: Vlad1988 / Shutterstock.com

Gerelateerde berichten