Spurs en Kane verlengen samenwerking

Facebooktwittergoogle_plusmail

Tottenham Hotspur heeft het contract van Harry Kane met twee seizoenen verlengd. De 24-jarige spits ligt nu tot medio 2024 vast bij de Londenaren.

Kane kwam afgelopen seizoen tot 41 goals in alle competities en is de meest scorende Tottenham-speler ooit sinds de oprichting van de Premier League. De Engelsman ziet zijn salaris worden verdubbeld: van 115.000 euro per week tot 230.000. Hij gaat in zes jaar tijd in totaal 100 miljoen euro verdienen.

De afgelopen periode werd Kane met onder meer Real Madrid in verband gebracht. De geruchten over een vertrek naar de Spaanse grootmacht zullen nu ongetwijfeld verstommen. Kane kroonde zich zowel in 2016 als in 2017 tot topscorer van de Premier League. Afgelopen seizoen kwam hij nog dicht in de buurt van Mohamed Salah, maar uiteindelijk bleken zijn dertig treffers onvoldoende tegenover de 32 van de Egyptenaar.

Vorm

Tottenham eindigde afgelopen seizoen als derde in de Premier League en verzekerde zich daarmee van deelname aan de Champions League. Eerder maakten The Spurs al bekend dat het contract met Michel Vorm werd verlengd. De Nederlandse keeper, die genoegen moet nemen met een reserverol achter Hugo Lloris, tekende bij tot de zomer van 2019.

Fotocredit: Brad Tutterow, Flickr CC

Gerelateerde berichten